Situația se complică în cazul pacientului care a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, după ce a refuzat tratamentul pentru coronavirus

Cazul bărbatului de 50 de ani care a murit de coronavirus în secția de Terapie Intensiva de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, după ce a reuzat tratamentul cu Remdesivir nu este unul singular. Situația a ieșit la iveală după raporarea de astăzi a Grupului de Comunicare Strategică.

CITEȘTE ȘI: Situație de coșmar în vestul țării: Băut și fără permis, a făcut un accident. A fugit apoi, luând cu el pasagerul rănit

Conform precizărilor venite de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, acest deces datorat refuzului tratamentului pentru coronavirus nu a fost un caz singular.

“Conform datelor primite de la Spitalul Victor Babes și completate de catre DSP Timiș, au fost inregistrate două decese în rândul pacientilor care au refuzat tratamentul. Primul deces a fost înregistrat săptămâna trecută și raportat. Al doilea deces, cel de ieri, nu aparține judetului nostru”, au precizat reprezentații instituției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns