Sirenele și-au strigat oful la Timişoara

Aproape 500 de angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Timiș sunt îngrijorați în această perioadă de condițiile de muncă și de faptul că veniturile le vor fi diminuate. Majoritatea însă au fost, joi, ”în cursă” contra cronometru pentru salvarea de vieți omenești.

Doar cei aflați în timpul liber și-au strigat revendicările în curtea stației centrale în cadrul unei acțiuni de protest. Sirenele și-au făcut auzit glasul, dar zgomotul nu a fost asurzitor. Doar trei mașini de salvare se aflau în stație pregătite să intervină în caz de urgență, o parte din cele 74 aflate în inventar se aflau pe traseu, iar alta, la service.

”Doamne ferește să nu avem cod roșu!”, spun oamenii.

Toți sunt surmenați. Lucrează ture după ture, iar povara bolii zecilor de pacienți apasă și asupra lor. Sunt cu 100 mai puțini decât prevăd normativele.

Despre situaţia disperată în care a ajuns Ambulanţa citiţi pe larg în ziarul tipărit de vineri, 29 septembrie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Eu 28 septembrie 2017
Ce bine ar fi daca toti ar gandi la fel,toti ne injura ,ne scuipa,etc,
Banatean 28 septembrie 2017
Voi sunteți niște eroi, ne salvați atunci când ni se face rău, când cădem și ne rupem oasele, ne scoateți dintre fiarele contorsionate din accidente si ne redați speranța de a trai în continuare. Voi lucrați tot timpul contra-cronometru, sub o presiune infernala fără a avea dreptul banal de a greși. Si tocmai de aceea cred ca meritați sa vi se mărească salariile în fiecare an!