Sindicatul „Armonia” de la RATT, cu jalba-n proțap la prefectură. Se cere demiterea lui Goia

La Instituția Prefectului, a avut loc, joi, o ședință a Comisiei de dialog social a județului Timis, condusă de prefectul Eva-Georgeta Andreaș.

Comisia a fost convocată ca urmare a solicitării Sindicatului Independent „Armonia” din cadrul Societății de Transport Public Timișoara care, într-o petiție adresată Instituției Prefectului, a semnalat faptul că angajații nu și-au primit drepturile salariale pe luna decembrie, iar pentru noiembrie banii au fost acordați în tranșe de 200-300 de lei în decurs de șase săptămâni.

În petiția adresată Instituției Prefectului se solicita plata la zi a drepturilor salariale, demiterea directorului general și renegocierea contractului colectiv de muncă. La comisia de dialog social a participat, din partea Societății de Transport Public Timișoara, directorul general adjunct, Nicolae Bitea, care a afirmat că, de la data depunerii petiției, au fost achitate drepturile salariale pentru luna decembrie, în mare parte.

Având în vedere faptul că celelalte solicitări nu sunt de competența Comisiei de dialog social a județului Timiș, prefectul Eva-Georgeta Andreaș le-a recomandat membrilor de sindicat să se adrese Comisiei de dialog social de la nivelul primăriei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns