Simțul artistic, încurajat într-o localitate timișeană

Simțul artistic, încurajat într-o localitate timișeană

Simțul artistic, încurajat într-o localitate timișeană

Copiii din localitatea Ionel, aparținătoare de comuna Otelec, vor putea să-și dezvolte mai ușor simțul artistic, pentru a experimneta noi aptitudini.

La căminul cultural din localitate s-a deschis un atelier de design contemporan, coordonat de artiștii Manuela și Cezar Blînda, unde cei mici vor putea beneficia de pregătirea care să le insufle și dezvolte simțul artistic.

Grație atelierului de design LUN, vor putea fi descoperite noi modalități creative de a ne apropia de natură și estetica lucrurilor din viața cotidiană, într-o armonie a habitatului uman cu natura.

Principalele materiale de lucru sunt lemnul și producerea de hârtie manual, cu materiale care provin din zonă și urmează principiul economiei circulare.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în Timiș. O tânără de 32 de ani s-a înjunghiat cu un cuțit în picior

Apropierea de natură și libertatea de a crea inspirându-se din aceasta sunt principiile care definesc activitatea studioului artistic din Ionel, Atelierul se dorește a fi și o turistică pentru vizitatori, fiind o premieră pentru întreaga zonă.

”Ne bucurăm să avem parte de astfel de oameni creativi, care pot fi un model pentru tineri, făcând lucruri frumoase și educative.

Din partea noastră, a primăriei, astfel de inițiative beneficiază de toată încrederea”, a declarat Silvia Fechete, primarul comunei Otelec.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *