Simonis: ”Guvernul are obligația să sprijine Timișoara”

simonis 5 febr 1

Dezastrul de la Colterm continuă să fie subiectul central al agendei politice.

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, este convins că actuala administrație a Timișoarei este depășită de situație:

”Primarul Dominic Fritz nu mai are nici o legătură cu candidatul Dominic Fritz, cu ceea ce se întâmpla în campania electorală. E total depășit de situație, nu înțelege ce e în jurul său, e timorat și nu are soluții.  Se lamentează, dă vina pe greaua moștenire, fără a veni cu soluții”.

Liderul de grup al deputaților PSD crede că pot fi invocate chiar aspecte penale în cazul Colterm, de abuz în serviciu sau măcar de neglijență în serviciu, dacă se va ajunge ca Timișoara să piardă din patrimoniu, o dată ce furnizării vor începe să pună sechestru pe patrimoniul societății de termoficare.

PSD se angajează să ofere sprijin prin specialiștii proprii, solicitând celor responsabili să întocmească un plan de redresare a companiei.

Totodată, Alfred Simonis susține că guvernul are obligația să ajute Timișoara în această situație delicată, întrucât capitala Banatului este cel mai mare contribuitor la bugetul de stat, după București.

”Trebuie să încercăm împreună să facem în așa fel încât Timișoara să beneficieze de dreptul său, iar guvernul este obligat să îi ofere Timișoarei ceea ce merită”, a declarat liderul PSD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *