Simona Tudor, campioană naţională!

Simona Tudor

CSM Timişoara se poate mândri cu un nou succes important în luptele feminine.

Simona Tudor, una dintre cele mai vechi sportive ale clubului de pe Bega, a devenit campioană naţională la lupte pe plajă în cadrul competiţiei organizate, zilele trecute, la Mamaia.

Eleva antrenorului Petru Brânduşan s-a impus la categoria 60 de kilograme seniori.

La juniori, Mario Lătăianu, reprezentând CSŞ 1 Timişoara, a obţinut medalia de argint, iar colegul său Flavius Andrei a încheiat pe poziţia a şasea, ambii concurând la categoria 80 de kilograme juniori.

De asemenea, Romina Minea a fost a opta la categoria plus 60 de kilograme juniori. Ea a avut ghinionul unei accidentări, o luxaţie la umăr într-un meci pe care l-a câştigat, neputând apoi să continue competiţia. Minea îşi continuă investigaţiile medicale la Timişoara.

Georgiana Bodea, tot de la CSŞ 1 Timişoara, încadrată la categoria plus 60 de kilograme juniori, nu a reuşit să iasă din grupe.

Şi luptătorii jimbolieni aflaţi sub îndrumarea antrenorului Cornel Dobîrcău au participat la naţionalul de lupte pe plajă. Esmeralda Catargiu a obţinut medalia de bronz la categoria 70 de kilograme, iar Alexandru Catargiu a ratat podiumul la „mustaţă”, încheind pe locul al patrulea la plus 60 de kilograme juniori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns