Simona Tudor, campioană naţională!

CSM Timişoara se poate mândri cu un nou succes important în luptele feminine.

Simona Tudor, una dintre cele mai vechi sportive ale clubului de pe Bega, a devenit campioană naţională la lupte pe plajă în cadrul competiţiei organizate, zilele trecute, la Mamaia.

Eleva antrenorului Petru Brânduşan s-a impus la categoria 60 de kilograme seniori.

La juniori, Mario Lătăianu, reprezentând CSŞ 1 Timişoara, a obţinut medalia de argint, iar colegul său Flavius Andrei a încheiat pe poziţia a şasea, ambii concurând la categoria 80 de kilograme juniori.

De asemenea, Romina Minea a fost a opta la categoria plus 60 de kilograme juniori. Ea a avut ghinionul unei accidentări, o luxaţie la umăr într-un meci pe care l-a câştigat, neputând apoi să continue competiţia. Minea îşi continuă investigaţiile medicale la Timişoara.

Georgiana Bodea, tot de la CSŞ 1 Timişoara, încadrată la categoria plus 60 de kilograme juniori, nu a reuşit să iasă din grupe.

Şi luptătorii jimbolieni aflaţi sub îndrumarea antrenorului Cornel Dobîrcău au participat la naţionalul de lupte pe plajă. Esmeralda Catargiu a obţinut medalia de bronz la categoria 70 de kilograme, iar Alexandru Catargiu a ratat podiumul la „mustaţă”, încheind pe locul al patrulea la plus 60 de kilograme juniori.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns