Șicane la alegerile avocaților

baroul timis

Avocații timișeni se pregătesc pentru alegerea noului decan al baroului, care îi va reprezenta în următorii patru ani, eveniment care va avea loc în 11 noiembrie. Până în prezent, și-au anunțat candidaturile cinci avocați, printre care și actualul decan, Valeriu Răuță, acesta având dreptul de a mai candida pentru încă un mandat de patru ani.

Cursa pare strânsă, întrucât, la scurt timp după anunțarea candidaților, au început șicanele. Concret, unul dintre candidați, avocatul Călin Bot, a fost acuzat că a făcut afirmații nefondate pe cea mai populară rețea de socializare, având drept scop inducerea unor suspiciuni privind aceste alegeri.

”Baroul Timiș, prin av. Valeriu Răuță – Decan, a luat act de afirmațiile domnului av. Călin Bot, membru al Consiliului Baroului Timiș, candidat la alegerile pentru Demnitatea de Decan al Baroului Timiș, care vor avea loc în luna noiembrie 2016. Afirmațiile făcute prin platforma-program transmisă prin e-mail avocaților din Baroul Timiș, aduse la cunoștința publicului prin intermediul rețelei de socializare Facebook, au vizat acuzația de distrugere a buletinelor de vot de la ultimele alegeri pentru membrii Consiliului Baroului Timiș, din anul 2015. De asemenea, domnul av. Călin Bot a afirmat pe rețeaua de socializare Facebook că informația privitoare la distrugerea buletinelor de vot a obținut-o de la personalul angajat al Baroului Timiș, în prezența Decanului Baroului Timiș. Baroul Timiș comunică faptul că buletinele de vot aferente ultimelor alegeri pentru membrii Consiliului Baroului Timiș din anul 2015, s-au aflat de la data alegerilor și se află și în prezent, în arhiva Baroului Timiș, la dispoziția oricărui avocat. Baroul Timiș dezavuează și se delimitează de acest tip de atacuri concertate, care nu sunt compatibile cu o campanie electorală civilizată, care ar trebui să se concentreze pe dezbaterea de idei și proiecte, nu pe susțineri lipsite de suport”, se arată într-un mesaj al baroului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șicane la alegerile avocaților

  1. In 2015 a fost dezastru… Avocati precum Cuc Cornel, au intrat fraudulos in consiliu. Sa povesteasca av. Alex Marcu cum a furat la buletinele de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *