Şi-a VIOLAT fosta iubită, în vârstă de 17 ani, şi a sechestrat-o timp de trei zile. Făptaşul a fost ARESTAT!

A furat cabluri și obiecte sanitare în valoare de 30.000 de lei, dintr-un imobil aflat în amenajare

Judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele un tânăr de 27 de ani, acuzat că şi-a violat fosta iubită, de 17 ani, şi a sechestrat-o timp de trei zile.

Potrivit anchetatorilor, autorul a fost prins de poliţişti după ce maşina pe care o conducea şi în care se afla şi victima sa a fost oprită de poliţişti, la un control de rutină.

Autoturismul a fost blocat în trafic, în pe un drum din judeţul Hunedoara. În timp ce poliţiştii îi solicitau actele bărbatului, pasagera din dreapta a fugit din maşină şi a mers direct la oamenii legii, cărora le-a povestit că, din data de 2 aprilie 2016, a fost sechestrată, lovită şi violată de către tânărul aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei.

„Instanţa admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani şi dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, de la data de 06 aprilie 2016, până la data de 6 mai 2016, inclusiv – pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Respinge cererea formulată de avocatul inculpatului, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, a informat Judecătoria Petroşani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *