În Banat, şi unii morţi vând terenuri…

teren de vanzare

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au luat în vizor mai multe persoane din judeţul Caraş-Severin, suspectate de vânzarea unor terenuri cu acte false.

Din datele furnizate de anchetatori reiese că, începând din primăvara anului 2013, au fost vândute mai multe terenuri de pe raza comunei cărăşene Berzovia, prin inducerea în eroare a cumpărătorilor.

Majoritatea actelor – promisiuni de vânzare-cumpărare, procuri şi contracte au fost întocmite la un cabinet notarial din localitatea Ramna, iar adevăraţii vânzători erau fie decedaţi, fie nu au fost prezenţi, documentele fiind semnate, în fals, de către alte persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, ancheta este în derulare şi a vizat, deocamdată, doar efectuarea unor percheziţii, nefiind audiată nici o persoană în acest caz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “În Banat, şi unii morţi vând terenuri…

  1. Si in Timisoara ar trebui putin mai atent cercetat , cite personalitati de renume din oras au inlesnit imbogatirea tiganilor. De exemplu in anii `90 drumurile au fost deschise de avocata Cozac cu ajutorul surorii ei notara. Cite propritati tiganesti au rezolvat acest cuplu !!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns