Și-au parcat mașina unde i-a dus capul, dar au avut parte de surprize neplăcute

masina ridicata

Lipsa locurilor de parcare, mai ales în anumite zone ale orașului, este un fapt de care mii de timișoreni se lovesc aproape zilnic. De aici însă și până a parca oriunde se găsește un spațiu liber, fără o elementară lipsă de bun simț, este cale lungă.

CITEȘTE ȘI: Clasă închisă lângă Timişoara, din cauza gripei

Centrul Timișoarei este una dintre zonele în care se înregistrează cele mai multe situații de acest fel. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră încearcă să ia măsuri de fluidizare a traficului îngreunat de autovehiculele parcate neregulamentar. Străzile pietonale, pistele de biciclete, stațiile mijloacelor de transport în comun sau locurile semnalizate cu indicatoare de restricționare a opririi sunt verificate zilnic.

De la începutul lunii februarie, polițiștii locali au aplicat  1007 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului, dar și pe piste și în stații, tot din această zonă fiind ridicate și 26 de autovehicule. Cele mai multe astfel de situații au fost constatate pe străzile Sf. Ioan, Gh. Dima, Gh. Lazăr, A. Pacha, V.V. Delamarina, Piața I. Huniade, Palanca, E. Ungureanu, C. Telbisz, Mărăști, Republicii, Proclamația de la Timișoara și Bulevardul Revoluției 1989.

“Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, transmit reprezentanții acestei instituții.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *