Pedeapsa primită de un bărbat din Timișoara, după ce și-a violat fiicele minore timp de trei ani

Caz revoltător la Timișoara. O minoră dată în plasament, victimă a pornografiei infantile

Un bărbat de 63 de ani din Timișoara a fost condamnat la 25 de ani de închisoare după ce și-a abuzat sexual cele două fiice, ambele minore, timp de trei ani.

Totul a ieșit la iveală după ce mama fetelor, care nu mai locuia cu ele, a auzit la telefon că tatăl le lovește și a chemat poliția. Apoi fetele și-au făcut curaj și le-au povestit anchetatorilor calvarul prin care au trecut.

Drama fetelor a început când cele două aveau 10 și 12 ani. Deseori, una dintre ele era trimisă de acasă, astfel încât tatăl să o poată abuza pe cea rămasa cu el.

CITEȘTE ȘI: O parte din zona centrală a Timişoarei, fără apă rece, apă caldă şi încălzire

Iar în alte ocazii, dormea cu ele în pat și le atingea nepermis. Mama era plecată de ani de zile de acasă, din cauza bătăilor îndurate. Chinul fetelor a luat sfârșit anul trecut, când un telefon la 112 anunța că un tată își bate copiii.

Polițiștii au venit rapid la fața locului, unde copilele au povestit totul. La percheziții au găsit inclusiv o scrisoare, pe care fetele nu au mai apucat să o dea asistentei sociale, în care descriau abuzurile.

La proces, individul nu a recunoscut nimic, însă magistrații l-au găsit vinovat de viol și agresiune sexuală în formă continuată. A primit 25 de ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pedeapsa primită de un bărbat din Timișoara, după ce și-a violat fiicele minore timp de trei ani

  1. Putregaiul trebuie să crape după gratii. Asemenea monștri nu pot fi lăsați în libertate!!! Totuși, e de neînțețes cum o mamă și-a putut părăsi copilele, când monstrul acela sadic nu putea fi numit părinte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *