Cozi din prima zi la abonamentele Timpark

Cozi din prima zi la abonamentele Timpark

Din prima zi în care s-au pus în vânzare abonamentele Timpark, la sediul serviciului de taxare a parcărilor s-au format cozi apreciabile. Pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, sute de timișoreni s-au prezentat la ghișee pentru a intra în posesia abonamentelor care vor intra în vigoare din 31 martie.

De menționat este că abonamentele obișnuite pot fi achiziționate online, însă cele de tip Rezident pot fi obținute doar de la sediul Timpark, unde solicitanții trebuie să prezinte anumite documente.

Conform noului regulament Timpark, abonamentul pentru rezidenți se emite doar pentru persoanele fizice care au domiciliul în Timișoara. Eliberarea se face în baza cărții de identitate a proprietarului și a certificatului de înmatriculare al autovehiculului cu inspecția tehnică periodică valabilă.

În cazul mașinilor deținute în comun de către soți se va prezenta și certificatul de căsătorie, dacă solicitantul acestui abonament nu este înscris ca și proprietar al automobilului. Mai pot deține acest tip de abonament și persoanele fizice care fac dovada că locuiesc în interiorul unei zone Timpark și au înscrisă în cartea de identitate mențiunea privind stablirea reședinței la adresa respectivă.

CITEŞTE ŞI: Pedeapsa primită de un bărbat din Timișoara, după ce și-a violat fiicele minore timp de trei ani

Abonamentul de tip Rezident se poate elibera pentru un singur autovehicul de persoană și nu asigură rezervarea unui loc de parcare.

Un abonament de tip Rezident costă 70, 90 sau 110 lei, în funcție de zona pentru care e eliberat, adică roșie, galbenă sau albastră.

La sediul Timpark, abonamentele se eliberează la patru ghișee, deschise între orele 8 și 20, de luni până vineri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *