Şi-a strâns victima de testicule, ca să-i dea telefonul mobil, la Timişoara

Tâlhar reţinut la Timişoara. A intrat într-o casă, l-a bătut pe proprietar și a sustras bani, un telefon mobil și o bicicletă

Un tânăr în vârstă de 22 ani, condamnat definitiv pentru tâlhărie de Judecătoria Timişoara, a fost prins, joi, la Oradea, după mai bine de o jumătate de an de căutări. Costel Lingurariu Vlădescu a fost trimis în faţa instanţei împreună cu trei adolescenţi după ce au tâlhărit un bărbat în Timişoara de un telefon mobil.

Incidentul s-a produs în primăvara anului 2016, pe rambleul de cale ferată din spatele magazinului Dedeman din Timişoara, unde cei patru au acostat victima cerându-i o ţigară, apoi să le spună cât e ora şi văzând că are un telefon scump (Iphone 6) au tăbărât pe el. În timp ce minorii l-au trântit la pământ, Lingurariu l-a lovit cu pumnii şi picioarele, iar în final, pentru că refuza să-i dea aparatul, l-a strâns de testicule, până când a cedat, potrivit ebihoreanul.ro.

Tâlharii au fost prinşi, pe rând, fiind trimişi în judecată abia în 2018 şi condamnaţi definitiv un an mai târziu, pe 19 iunie 2019.

Potrivit soluţiei pronunţate de Judecătoria Timişoara, care a rămas definitivă, cei trei minori au fost internaţi în centre de educare, însă Lingurariu, major fiind, s-a ales cu 2 ani şi 6 luni de detenţie.

Deşi căutat în mai multe rânduri în comuna natală, tâlharul nu a fost găsit, fiind dat în urmărire naţională. El a fost dibuit, recent, la Oradea, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, care l-au şi depus în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *