Femeie dispărută de două zile, căutată de poliţiştii din vestul ţării

Femeie dispărută de două zile, căutată de poliţiştii din vestul ţării

În data de 2 februarie, în jurul orei 13:20, poliţia a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, la data de 1 februarie, în jurul orei 7:30, soția sa, Cristina Antal, de 38 de ani (foto), a plecat de acasă spunându-i că merge împreună cu o fostă colegă de serviciu să facă curățenie la un apartament în municipiul Hunedoara, însă nu s-a mai întors.

Femeia prezintă următoarele semnalmente: păr roșcat, ochi căprui, față ovală, aproximativ 1,67 m înălțime și era îmbrăcată cu o geacă de culoare galbenă, pantaloni negri, bocanci negri și o poșetă gri.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *