Și-a pus capăt zilelor la doar 13 ani. Sora lui geamănă i-a găsit trupul inert

spanzuratoare

La 13 ani copiii încă se mai joacă. Încă nu au dat de greutățile vieții, dar în ziua de Rusalii unui copil de 13 ani se pare că acestea i s-au arătat și a fost mult prea mult pentru el.

A hotărât că nu mai există nimic bun pe lumea asta și a luat decizia de a se sinucide.

Copilul, împreună cu sora lui geamănă care l-a și găsit și care este încă în stare de șoc, făcea parte dintr-o familie cu o situație precară, însă nu avea probleme.

CITEȘTE ȘI: Bunică ucisă de nepotul de 9 ani. Anchetatorii au fost şocaţi când au aflat ce l-a scos pe copil din minţi

Liniștit și la locul lui. Tocmai de aceea motivele care l-ar fi împins la acest gest sunt inexplicabile.

La o vârstă la care copiii încă se joacă, o vârstă la care un tânăr nu ar trebui să simtă greutatea lumii, ci să fie dornic de viață și de ceea ce îi poate oferi, acest băiat a simțit – și, probabil, nediscutând cu nimeni- că drumul lui trebuie să se încheie aici și să nu mai ajungă să cunoască cât de frumoasă poate fi viața.

Cum am amintit, motivele care l-ar fi împins pe adolescent să comită acest gest necugetat nu sunt cunoscute.

„În data de 26 mai, în jurul orelor 22:00, în podul unui imobil de pe raza localității Șiria a fost găsit spânzurat un copil de 13 ani.

În urma verificărilor efectuate de o echipă de specialiști criminali, la nivelul corpului nu au fost indentificate urme de violență, iar corpul adolescentului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Se continuă cercetările pentru a stabili care au fost motivele care l-au determinat pe tânăr la acest gest necugetat”, ne-a declarat, contactată de Special Arad, purtătorul de cuvânt din cadrul IJP Arad, Lorena Radu, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns