Sherlock Holmes este așteptat să rezolve un caz la Timișoara

Zilele trecute, ne-a căutat la redacție, pentru a-și spune păsul, un timișorean care locuiește în cartierul Fabric, pe strada Cezar Bolliac. Călcat de hoți în această vară, omul este exasperat de ineficiența de care dau dovadă polițiștii însărcinați cu depistarea infractorilor.

„A fost polițistul la mine, am dat o declarație, am semnat-o și de-atunci nu mai știu nimic”, ne spune timișoreanul, care ține să rămână anonim, de frică să nu mai fie „vizitat” încă o dată de spărgători. Aceștia au dat lovitura, în urmă cu vreo patru luni, pe timpul nopții, în magazia anexă a casei, de unde au furat toate sculele electrice deținute de proprietar.

Încurajați de apatia polițiștilor Secției 2, cea care are arondat și cartierul Fabric, hoții respectivi au operat de-atunci nestingheriți în zonă – pe străzile Ioan Bontilă (fostă Bușteni), Câmpului, Inocențiu Micu Klein – având același „modus operandi”: pe timpul nopții, din magazii sau alte construcții auxiliare și, în special, scule electrice.

Sigur, când spărgătorii au găsit și altceva în magaziile oamenilor, n-au făcut nazuri, așa încât s-a întâmplat să le dispară locuitorilor din zonă inclusiv un cazan de țuică și o… betonieră!

Chiar e nevoie să vină vreun Sherlock Holmes în schimb de experiență la Timișoara, pentru ca niște derbedei care fură nu diamante din cine știe ce seif sofisticat aflat sub pază atentă, ci niște scule banale din niște simple magazii să fie prinși și băgați la zdup?!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sherlock Holmes este așteptat să rezolve un caz la Timișoara

  1. Aceiasi problema o am sieu, stau in zona… Desi i-am dat inclusiv poza celui care sunt sigur ca mi-a spart casa(pt ca l-am prins cand a spart casa unui vecin) nici pana acum nu s-a rezolvat nimic. Raspunsul de la inspectorul care se ocupa de caz este ca nu se poate atinge de infractori pt. ca sunt protejati de un avocat… iar noi ramanem cu paguba.

Lasă un răspuns