Sfârșitul lumii a fost prezis de la nivel înalt: „Armaghedon va avea loc în 2020”

sfarsitul lumii

Sfârșitul lumii se apropie, potrivit unui consilier al mai multor foști președinți. Aceasta a făcut o serie de predicții care s-au dovedit a fi corecte de-a lungul timpului.

CITEȘTE ȘI: Toţi şoferii ar trebui să ştie. Este deja în vigoare din 1 ianuarie 2020!

Jeane Dixon a fost unul dintre cei mai cunoscuți auto-proclamați clarvăzători și astrologi ai secolului al XX-lea, datorită prezicerilor sale scandaloase. Iar printre cele prezise corecta fost asasinarea președintelui John F. Kennedy, scriind în numărul din 13 mai 1956 al Revistei Parade că alegerile prezidențiale din 1960 vor fi „câștigate de un democrat, care va fi apoi asasinat sau că ar muri în funcție, dar nu neapărat în timpul primului său mandat”.

„Armaghedon, bătălia finală: Întreaga omenire va lua parte la acest conflict”

Afirmațiile sale au atras atenția președintelui Richard Nixon prin intermediul secretarului său, Rose Mary Woods, iar Dixon a fost invitată la Biroul Oval, unde a prezis un atac terorist în Statele Unite în urma masacrului de la Munchen, ceea ce l-a determinat pe Nixon să înființeze un comitet privind lupta împotriva terorismului.

Armaghedon este locul biblic unde a avut loc mărturisirea apostolului Ioan din Cartea Apocalipsei

Dintre toate predicțiile sale, există una care nu a atras la fel de multă atenție la acea vreme, dar care este foarte aplicabilă astăzi. În cartea ei „Chemarea la glorie”, Dixon scria în 1971: „Anii 2020-2037, aproximativ, vor saluta cu adevărat a doua venire a lui Hristos”. „Bătălia de final, de la Armaghedon, va avea loc în 2020”. Nu a fost prima dată când a făcut astfel de predicţii: a spus că lumea se va prăbuși în 1962. Este clar că acest lucru nu s-a întâmplat, deși criza rachetelor cubaneze a împins lumea în pragul unui război nuclear (Criza a început la 14 octombrie 1962 și a durat 38 de zile, până la 20 noiembrie 1962. Această criză a fost privită ca fiind momentul când Războiul Rece a fost foarte aproape să devină Război Nuclear și să se transforme în Al Treilea Război Mondial).

Ce spun predicatorii

Cu toate acestea, unii predicatori au încercat să justifice afirmațiile lui Dixon, declarând că 2020 va fi sfârșitul lumii proorocit în cele șapte pecete ale cărții Apocalipsei şi că de acolo s-ar fi inspirat. Deschiderea sigiliilor este relatată în versetele cinci până la opt din Apocalipsa, cu mai multe pasaje care descriu evenimentele din jurul Pământului care au loc înainte de a Doua Venire.

Mai mult, predicatorul Greg Sereda consideră că Pământul este acum la un pas de deschiderea celui de-al şaptelea sigiliu (Deschiderea celui de al VII-lea sigiliu şi liniştea din cer) ceea ce se pare că va marca sfârșitul lumii. Cu un an în urmă Sereda a postat un videoclip pe canalul său de pe YouTube, intitulat „ Alertă 2020: trăim în al șaptelea sigiliu al Apocalipsei ”, potrivit celor relatate de Express.

În realitate, problema rămâne

Oare va fi sau nu va fi deschisă această carte? Şi care este conţinutul ei?„Iar când Mielul a deschis cel de-al şaptelea sigiliu, s-a făcut tăcere în cer, cam o jumătate de oră” (Apoc. 8,1). Rămâne să vedem ce va fi dincolo de aceste predicţii, unele greu de asimilat…

sursa:  evz.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sfârșitul lumii a fost prezis de la nivel înalt: „Armaghedon va avea loc în 2020”

  1. Am mai trecut cu bine de cateva „sfarsituri ale lumii” la viata mea, sper sa supravietuiesc si astuia. Daca nu, sanatate tuturor si un an bun!

Lasă un răspuns