Sfadă mare în Consiliul Local Timișoara, între Robu şi Idolu

Așa cum era de așteptat, proiectul legat de negocierile cu Electrometal SA pentru demolarea construcțiilor de pe terenul pe care firma îl deține lângă stadion a stârnit controverse la ședința în plen a Consiliului Local Timișoara.

În timp ce primarul Nicolae Robu a susținut, de la bun început, că terenul pentru viitoarea sală polivalentă cu 16.000 de locuri – aflată pe lista Companiei Naționale de Investiții – este liber (cu excepția unei căi ferate dezafectate), adevărul era cam diferit. Pe teren se află niște dărăpănături care aparțin Electrometal, iar prețul acestora va fi dat pe mâna comisiei de negociere.

Liderul consilierilor PSD, Dan Idolu, a protestat față de faptul că proiectul a fost introdus pe ordinea de zi pe lista suplimentară și s-a arătat împotriva acestuia. În cadrul duelului verbal Robu-Idolu s-au pronunțat cuvinte destul de tari.

Până la urmă, însă, majoritatea a avut câștig de cauză, proiectul vizând terenul fiind aprobat cu 14 voturi pentru și șapte împotrivă. Comisia de negociere se va apuca de discuții cu Electrometal pentru demolarea vechii baze de rugby de pe terenul pe care primarul Timișoarei crede că se va construi sala polivalentă cu bani de la guvern.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sfadă mare în Consiliul Local Timișoara, între Robu şi Idolu

  1. Joacă-te cu bucuria şi inocenţa unui copil ! Poți câștiga foarte mulți bani printr-o muncă interesantă, în fața calculatorului, comod și profitabil, acasă la tine! Totul este de maximă încredere! Muncești în siguranță, într-o atmosferă calmă si castigul e concret! Pentru detalii trimite mesaj cu textul USOR la adresa de email [email protected]

Lasă un răspuns