SF-urile necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1, în Timiș și Hunedoara, au fost avizate!

SF-urile necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1, în Timiș și Hunedoara, au fost avizate!

SF-urile necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1, în Timiș și Hunedoara, au primit aviz favorabil!

Director General al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR), Cristian Pistol, a avizat, joi, studiile de fezabilitate (SF) necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1, în judeţele Timiș și Hunedoara.

„Am avizat astăzi în CTE – CNAIR studiile de fezabilitate necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe #A1 în județele Timiș și Hunedoara!

– Nodul rutier Bethausen este amplasat la intersecția autostrăzii A1 (km 450+210) cu drumul județean DJ609, în județul Timiș.

– Nodul rutier Recaș este amplasat la intersecția autostrăzii A1 (km 485+030) cu drumul județean DJ609E, în județul Timiș.

– Nodul rutier Sântuhalm este amplasat la intersecția autostrăzii A1 (km 362+813) cu drumul comunal DC129, în județul Hunedoara.

Valoarea totală estimată a celor trei contracte este de 290,7 milioane lei (fără TVA) din fonduri europene nerambursabile.

După finalizarea și avizarea Proiectului Tehnic și a Proiectului Tehnic de Execuție vom începe elaborarea documentațiilor tehnice pentru lansarea licitațiilor în vederea încheierii contractelor pentru construcția celor trei noduri rutiere”, a anunţat Cristian Pistol pe pagina de Facebook.

SF-urile necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1, în Timiș și Hunedoara, au primit aviz favorabil! SF-urile necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1, în Timiș și Hunedoara, au primit aviz favorabil!

CITEŞTE ŞI: Medicii de la Spitalul „Victor Babeș” Timișoara atrag atenția asupra celei mai frecvente afecțiuni, „Boala sărutului”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *