Șezlonguri și baldachine la prețuri de lux, în stațiunile de pe litoralul românesc

Prețurile la cazare pe litoral cresc cu până la 20%

Turiștii plătesc în acest an până la 75 de lei pentru un șezlong și până la 200 de lei pentru un baldachin, în stațiunile de pe litoralul românesc, arată un studiu realizat de Travelminit.ro.

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a realizat o analiză a prețurilor șezlongurilor în stațiunile de pe litoralul românesc.

CITEŞTE ŞI: Alertă meteo: cod galben de fenomene severe. Se întorc furtunile – harta potopului

Astfel, turiștii români plătesc anul acesta prețuri începând de la 25 de lei/zi pentru un șezlong și de la 180 de lei/zi pentru un baldachin.

Tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului.

În Mamaia, preţurile pleacă de la 25-30 de lei pentru un şezlong în zona de sud și de la 50 de lei/ zi în timpul săptămânii sau chiar 75 de lei/zi pentru weekend în nordul stațiunii.

Baldachinul pornește de la un preț de 180 de lei și poate ajunge la 200 de lei/zi. În Constanța, prețul pentru un șezlong pornește de la 20-25 de lei/zi pentru Plaja Modern.

CITEŞTE ŞI: Scandal în Poliție după priveghiul lui Emi Pian: „Am ajuns firma de pază a țiganilor”

În Vama Veche, prețul unui șezlong a crescut cu 5 lei față de anul trecut și pornește de la 30 de lei/zi în timpul săptămânii și 35 de lei/zi în weekend.

Cele mai ieftine stațiuni sunt din acest punct de vedere Eforie Nord și 2 Mai.

Astfel, un șezlong în Eforie Nord are un preț de închiriere ce pornește de la 20 de lei/zi. Și în stațiunea 2 Mai prețurile sunt mai convenabile pentru buzunarele turiștilor. Prețul unui șezlong cu umbrelă pornește de la 20 de lei/ zi.

În ceea ce privește cazarea, pe platforma de rezervări Travelminit.ro, prețurile în stațiunea Mamaia pornesc de la 200 de lei/noapte pentru două persoane și pot ajunge până la 1.700 de lei/noapte pentru închirierea unui apartament de lux cu vedere la mare la un hotel de 4 stele cu pensiune completă.

Stațiunea Eforie Nord este cea mai ieftină variantă pentru o vacanță la Marea Neagră, prețurile pentru o cameră dublă pornesc de la 80 de lei/noapte, urmată de stațiunea Costinești unde pentru o cameră dublă se plătește de la 100 de lei/noapte.

În Vama Veche o cameră dublă are un preț de la 140 de lei/noapte, în timp ce în Neptun prețul unei camere duble pornește de la 160 de lei/noapte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *