VIDEO! Serialul ”Blocaj la Poșta Mare” continuă. S-a turnat un nou episod, personajul principal fiind un arădean care a oprit pe ”Interzis” ca să plătească o amendă

Devenit deja celebru în Timișoara, colțul dintre bulevardele Revoluției din 1989 și Mihai Eminescu, lângă Poșta Mare, a fost vineri, în jurul orei 13,15-13,30, scena unui nou episod dintr-un serial ce pare fără de sfârșit.

Un șofer din Arad și-a parcat mașina exact în fața indicatorului rutier de interzicere a staționării și a plecat în treaba lui, astfel că atunci când în zonă și-a făcut apariția autobuzul 40, acesta n-a mai avut cum să ia curba și s-a oprit de-a curmezișul în mijlocul bulevardului.

Imediat, în spatele acestuia s-a format ditamai coloana de mașini, s-au auzit claxoane, înjurături, ce mai, tot tacâmul… Finalmente, mașinile s-au putut strecura printre mastodontul înțepenit și bordură, astfel că totul a devenit o „afacere în doi”.

Neavând ce face, șoferul autobuzului a deschis ușile, permițându-le pasagerilor să coboare, iar el a început să tragă nervos dintr-o țigară, după ce a sunat, în prealabil, după ajutor. În final, la fața locului și-a făcut apariția și proprietarul mașinii, un tânăr care părea surprins de harababura pe care a creat-o.

Pierzându-și pentru moment cumpătul, șoferul autobuzului l-a luat imediat în primire pe tânărul contravenient, reproșându-i cu cuvinte destul de tari tâmpenia pe care acesta a comis-o și spunându-i că atunci când va ajunge în stație, oamenii tot lui o să-i sară în cap, că a întârziat atâtea minute.

Pe un ton spășit, șoferul din Arad a încercat să-i explice angajatului RATT că, dacă ar fi știut că autobuzele trec pe acea stradă, n-ar fi parcat acolo și că a fost la Poșta Mare să-și plătească o… amendă. Până la urmă, șoferul autobuzului s-a calmat, dar i-a cerut tânărului să-și mute pe cealaltă parte a carosabilului mașina și să rămână pe loc, să aștepte venirea poliției, care a fost anunțată telefonic despre acest incident.

Zis și făcut, contravenientul a mutat mașina unde i s-a spus, șoferul autobuzului a luat curba, deblocând Bulevardul Revoluției din 1989, dar a parcurs doar câțiva metri și s-a oprit, blocând acum celălalt bulevard, Mihai Eminescu. Pasămite, angajatului RATT îi era frică să nu plece tânărul din Arad, iar când urma să apară poliția, să nu aibă pe cine prezenta oamenilor legii…

Doar că planul vigilentului șofer RATT s-a năruit în momentul în care a apărut un nou autobuz 40 la orizont, care nu avea acum cum să ia curba din cauza… omologului său. Drept pentru care șoferul primului autobuz s-a urcat la volan și și-a continuat drumul până în spatele Poștei Mari, a lăsat acolo autovehiculul și s-a întors alergând la locul faptei, ca să nu-i permită tânărului din Arad să o tulească.

Nu era cazul, arădeanul rămăsese pe loc, dovedind bun simț și suficientă putere să-și recunoască greșeala și să-și asume consecințele. Imediat a apărut în zonă o mașină inscripționată „Control Trafic”, iar șoferul autobuzului i-a explicat celui care a coborât din autoturism ce s-a întâmplat.

La rândul său, tânărul din Arad și-a recunoscut greșeala și s-a arătat dispus să plătească imediat amenda cuvenită. Angajatul de la „Control Trafic” i-a spus, însă, că a fost anunțat că echipajul de poliție a fost solicitat la o altă intervenție, așa că el, în afară de a-i lua numărul mașinii, nu are ce să-i facă și că poate pleca.

Scăpat, astfel, doar cu perdaful tras de șoferul autobuzului, tânărul contravenient a salutat frumos și a plecat. Vor veni, însă, alții, iar serialul – suntem convinși – va continua…

 

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “VIDEO! Serialul ”Blocaj la Poșta Mare” continuă. S-a turnat un nou episod, personajul principal fiind un arădean care a oprit pe ”Interzis” ca să plătească o amendă

  1. dupa ce ca au salariu mic mai sint si penalizati pentru intirzieri cauzate de trafic sau bizoni… aceasta este explicatia isteriei soferului, timpii sint calculati la traficul de duminica si pt orice intirziere soferul/vatmanul este penalizat la salariu. bine ca directorii au prime si sporuri pentru performanta!

  2. Is multi soferi idioti in ratt. Asta este unul dintre ei. E amuzant ca pana la urma si el blochează traficul in zona. De fapt un ipocrit. Ar trebui sanctionat de superiorii din ratt pentru ca afecteaza imaginea companiei.
    E clar … In semn de protest voi merge doar cu bicicleta:)))…in „mica vina”:)))

  3. Mare cretin soferul autobuzului ! pt.9 minute pierdute la durut dar pentru timpul de dupä… cine e responsabil ?Acolo a mai pierdut sigur incä 9 min ,SE CREDEA FOARTE INTERESANT ,NU E DEGEABA SOFER ! trebuia sä isi facä de cap plus jignirea cä la väzut mai tänär pe arädean ,ok arädeanul a gresit ,e tänär , ,plecam numai asa sä moarä soferul de ciudä cä amenda tot o primeste mä gändesc

  4. ai dadeam eu la ala numai prost ,morti mami lui cu ce drept al face prost pe om da a gresit plateste ,cheama politia si gata nu al face cum ai vine la gura ,ai futeam una de nu mai rostea cuvintele alea in veci ,muistul puli si limbricul pamantului

  5. Mare om si soferul ala de autobuz mai putin intra la sechestrare….ce se tura atata, a sunat la politie sa isi faca aia treaba si atunci nu se mai intampla dinastea si ma rog de ce nu se mai ridica masini in oras? inteleg nu se ridica ca o parcat in parcare si nu si-a platit parcarea sau chestii minore dar cand blochezi traficul ardel i-ai masina si aia e….pe vremuri cand se ridicau masini nu parca fiecare cum vroia ca existau amenzi pentru asta….si incepeau de la 200 de lei si se terminau pe la 800 de lei!

Lasă un răspuns