Sentinţă! Titu Bojin a scăpat de acuzații

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat, marţi, decizia în dosarul în care fostul președinte al CJ Timiș, Titu Bojin, în prezent director al Direcției Apelor Banat, a fost acuzat de abuz în serviciu și conflict de interese. După sentința dată de prima instanță, în aprilie, atât Titu Bojin, cât și procurorii au atacat-o cu apel.

Analizând dosarul, judecătorii curții au menținut în parte sentința instanței de fond, respectiv, a Tribunalului Timiș, prin care inculpatul a fost achitat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dar a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Curtea de Apel Timișoara a conchis că faptele incriminatoare referitoare la conflictul de interese s-au prescris, decizând, astfel, încetarea procesului penal pentru acest capăt de acuzație, menținând, totodată, dispozițiile primei instanțe cu privire la achitarea inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

2 Comments
L-au costat mult pe acest nesimțit. ..ROȘU ACESTE ...decizii?Ca doar a ,,achitat, ,din banii noștri! d
cet 15/11/2017
Incredibil!! In Romanika instantele de judecata tergiverseaza procesele pana cand faptele "penalilor" se prescriu si astfel raman si cu banii luati si cu "onoarea" nepatata!!Judecatorul?! recunoste ca nu e OK dar spune ca a judecat prea tarziu!????Avand in vedere duratele astronomice in care se judeca un proces termenele de prescriptie ar trebui sa fie ridicate la 100 de ani.