Sentinţă! Titu Bojin a scăpat de acuzații

Titu Bojin

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat, marţi, decizia în dosarul în care fostul președinte al CJ Timiș, Titu Bojin, în prezent director al Direcției Apelor Banat, a fost acuzat de abuz în serviciu și conflict de interese. După sentința dată de prima instanță, în aprilie, atât Titu Bojin, cât și procurorii au atacat-o cu apel.

Analizând dosarul, judecătorii curții au menținut în parte sentința instanței de fond, respectiv, a Tribunalului Timiș, prin care inculpatul a fost achitat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dar a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Curtea de Apel Timișoara a conchis că faptele incriminatoare referitoare la conflictul de interese s-au prescris, decizând, astfel, încetarea procesului penal pentru acest capăt de acuzație, menținând, totodată, dispozițiile primei instanțe cu privire la achitarea inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sentinţă! Titu Bojin a scăpat de acuzații

  1. Incredibil!! In Romanika instantele de judecata tergiverseaza procesele pana cand faptele „penalilor” se prescriu si astfel raman si cu banii luati si cu „onoarea” nepatata!!

    Judecatorul?! recunoste ca nu e OK dar spune ca a judecat prea tarziu!????

    Avand in vedere duratele astronomice in care se judeca un proces termenele de prescriptie ar trebui sa fie ridicate la 100 de ani.

Lasă un răspuns