Senatorul Sebastian Răducanu: ”PSD Timișoara a câștigat o primă luptă împotriva majorării ilegale a taxelor și impozitelor”

Senatorul Sebastian Răducanu: ”Vârsta de pensionare nu se schimbă!”

Sebastian Răducanu, senator PSD, salută victoria obținută de opoziție în Consiliul Local Timișoara, care a reușit să oprească majorarea taxelor și impozitelor pregătită de administrația Fritz:

”Prinsă în propriile jocuri de interese și incompetență, administrația Fritz face din nou un pas înapoi. Hotărârea Consiliului Local privind majorarea taxelor și impozitelor în Timișoara pentru anul 2022 a fost revocată, de frica unei acțiuni în instanță.

Aceasta datorită consilierului local PSD Radu Țoancă, care a depus o plângere către prefectură prin care cerea verificarea legalității reluării votului, la plenul din octombrie al CL Timișoara. Hotărârea prin care au fost triplate impozitele pentru persoanele fizice care dețin spații nerezidențiale și a crescut cu 20% impozitul pe locuințe a fost revocată în urma unei adrese din partea Prefecturii Timiș, care i-a dat dreptate lui Țoancă în privința vicierii votului pe această hotărâre.

CITEŞTE ŞI: Cristian Amza, președintele USR Giroc, a fost desemnat administrator special al Colterm

Mai există o șansă, la plenul CL Timișoara din decembrie, ca timișorenii să plătească taxe și impozite mai mici, dacă trec de vot amendamentele propuse de PSD și PNL. Și evident, dacă Raul Ambruș, „consilierul-joker”, exclus din PNL, va vota în interesul timișorenilor și nu împreună cu consilierii USR care votează doar pentru a-i face pe plac primarului Dominic Fritz. Un primar prea puțin sau deloc preocupat de problemele reale ale Timișoarei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns