Cristian Amza, președintele USR Giroc, a fost desemnat administrator special al Colterm

Cristian Amza, președintele USR Giroc, a fost desemnat administrator special al Colterm

Consiliul Local Timișoara a decis, marți, să îl desemneze pe Cristian Amza, președintele USR Giroc și fost candidat la Primăria Giroc, în funcția de administrator special al Colterm S.A., acesta urmând să reprezinte interesele Municipiului Timișoara în procedura insolvenței pe care compania de termoficare o traversează.

„Alexandru Cristian Amza are 40 de ani și este de profesie economist/expert contabil. Este absolvent al Facultății de Contabilitate și Informatica de Gestiune și are un Master în Contabilitate Internațională – Managementul Riscului în Afaceri Internaționale.

Administratorul special al Colterm S.A. are o experiență de 17 ani în societăți profesionale de contabilitate și în consultanța de afaceri și management. El activează pe piața de energie regenerabilă din 2012, gestionând investiții străine directe, dar și unele autohtone.

CITEȘTE ȘI: Video. Rafila îi ia „jucăriile” lui Arafat: „Nu se poate ca alte structuri să ia decizia și Ministerul Sănătății să fie responsabil. Nu este atributul DSU”

În calitate de administrator special, dl. Cristian Amza va avea următoarele atribuții principale:

  • Va propune, potrivit legii, un plan de reorganizare a societății
  • Va administra activitatea societății, sub supravegherea administratorului judiciar
  • Informează Primăria Municipiului Timișoara cu privire la toate acțiunile întreprinse de administratorul judiciar
  • Sesizează Primăria Municipiului Timișoara asupra tuturor deficiențelor de natură a periclita funcționarea societății
  • Va formula contestații în cadrul procedurii de insolvență”, a comunicat Primăria Timișoara.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cristian Amza, președintele USR Giroc, a fost desemnat administrator special al Colterm

  1. Asta ii bășteptul Girocului a dovedit in eter și pă retele dar propun sa se faca presedinte …la scara blocului in Timisoara ca la Hunedoara a ratat … Cimișoara cum ce hului , rusinea lumii , asa oras asa oameni , frițiștiii au distrus orasul , luatil si pe ala de la Dumbravita sa și cumpere strazi si gata .

  2. Baga mare MAESTRE DONIMIC FRIG ca au mai ramas colegi de partid pe dinafara!Si ei sarmani ar dori sa mai primeasca o bucatica din CIOLAN.Ca trebuie rezolvata situatia cat mai stai in scaunul de primar.Ca dupa felul si activitatea depusa in mod sigur nu mai pupati un mandat mai repede pupa HAUR decat voi.De sar intampla o minune si sa nu duceti nici mandatul asta pina la capat.Doamne ascultane rugamintea

Lasă un răspuns