Senatorul PSD Eugen Dogariu: „Unicul scop al lui Klaus Iohannis este să-şi securizeze al doilea mandat”

Senatorul PSD Eugen Dogariu a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate mişcările politice din ultima vreme nu sunt făcute în interesul României şi al bunăstării cetăţenilor, ci doar pentru asigurarea victoriei lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale.

Astfel, în loc să se discute despre activitatea din mandatul de preşedinte şi despre ceea ce doreşte Iohannis să facă în continuare, s-au creat perdele de fum, fiind intenţionat deviată atenţia opiniei publice.

„Asistăm la un discurs bazat strict pe dezinformare şi ipocrizie, iar toate deciziile luate nu au nici o relevanţă pentru bunul mers al ţării. Klaus Iohannis este interesat în a perpetua o criză politică pe care tot el a generat-o. Înainte de moţiune, cei din opoziţie spuneau că au totul pregătit dacă vor da jos guvernul. Vedem, iată, acum, că nu au nimic, ci doar câteva idei generale, care nu fac decât să prelungească perioada de criză. PSD solicită partidelor care au votat moţiunea să lase populismul la o parte şi să realizeze un guvern de care România are nevoie”, a declarat Dogariu.

Acesta a precizat că PSD asigură în continuare fondurile necesare pentru ca salariile şi pensiile să poată fi plătită, iar acuzaţiile conform cărora România are o datorie publică mare, de 35 la sută din PIB, nu sunt fundamentate, de vreme ce media europeană este de 80 la sută.

Inconsecvenţa liberalilor pare să se răsfrângă şi în plan local, spune Dogariu, aducând ca exemplu numirea lui Vasile Ruşeţ în fruntea Sport Club Municipal Timişoara, o decizie prin care primarul Nicolae Robu a încălcat legea: „Domnul Robu ori nu a înţeles, ori dă dovadă de rea-credinţă atunci când vine vorba de angajări de personal. Nu fac legătură cu persoana în cauză, ci cu procedura legală, pentru că aceasta nu a fost respectată. Am văzut că unele instituţii s-au sesizat deja şi cred că o vor face şi altele”.

3 Comments
Calente Spiru 18/10/2019
Mai trăiește domnul senator? Crezusem ca a emigrat pe undeva, ca nu l-am mai văzut și nici auzit de ani de zile. Cu poporul e mut, nu prea vorbește. Poate schimba impresii doar cu sponsorul sau dl Miron, la fel ca și excelenta sa Grindeanu.
Dan A. 17/10/2019
"toate mişcările politice din ultima vreme nu sunt făcute în interesul României şi al bunăstării cetăţenilor" Da, multa dreptate are, doar ca "ultima vreme" = 30 de ani. Cugetari venite din partea partidului care l-a tinut pe Dragnea sus batjocorind tara si legile ei, partid care a pus in fruntea guvernului pe cea mai desteapta si bine intentionata femeie din politica romaneasca. Adevarati patrioti, s-au sacrificat pentru tara, pentru binele cetatenilor ei.
Florin 17/10/2019
Un penibil? După 3 ani am mai auzit o vorba din gurita lui scumpă