Senator PSD din Timiș: Sper ca Olguța Vasilescu să facă parte din viitorul guvern!

Președintele Klaus Iohannis va avea, luni, consultări cu partidele politice, în vederea desemnării unui premier care să poată forma un guvern cu care să se prezinte în parlament.

Întrebat dacă în viitorul cabinet ar trebui să se regăsească și miniștri din Cabinetul Grindeanu, senatorul PSD Timiș Adrian Diaconu a declarat că Olguța Vasilescu ar trebui să facă parte din viitorul guvern.

Între logică și realitate pot fi diferențe. Eu zic că trei sau patru miniștri care au avut ministere grele și care s-au implicat… Olguța Vasilescu, care a dus niște munci titanice cu legea salarizării unitare, bănuiesc și sper să fie în continuare”, a spus Diaconu, într-o emisiune de la Digi24 Timișoara.

Lia Olguța Vasilescu a fost una dintre cele mai violente contestatare din spațiul public ale fostului premier Sorin Grindeanu.

4 Comments
Csaky 26/06/2017
Impuscatu'. fu oltean muica ??
nea fane 25/06/2017
daca guvernul grindeanu a mers PROST (asa zice seful PSDtagnea),cu PUPILA tovarasului A.D. guvernul va merge SI MAI SI! grindeanu este DOAR jumatate oltean. olguta este NEAOSA olteanca.
nusuntrobot 25/06/2017
Să facă, să fackă!