Seminar privind regulile de concurență și ajutorul de stat

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, în colaborare cu Consiliul Concurenței, organizează în data de 30 iunie, începând cu ora 10, un seminar online unde se va discuta despre două subiecte de interes major pentru perioada actuală, mecanisme vitale ale economiei românești: concurența și ajutoarele de stat.

Evenimentul își propune informarea operatorilor economici și a autorităților locale – inițiatori și furnizori de ajutor de stat – cu privire la principiile și regulile de concurență, respectarea parametrilor legali în domeniu și modul de accesare a ajutoarelor de stat, în timpul pandemiei de Covid 19 și ulterior.

Regulile de concurență și ajutoarele de stat care pot fi accesate în contextul pandemic sunt principalele teme de pe agenda seminarului care se va bucura de participarea lui Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței și a unor specialiști din cadrul instituției. Prezentările vor fi urmate de discuții cu participanții, evenimentul urmând să se desfășoare pe platforma Zoom a CCIA Timiș.

Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon și conexiune la internet, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare, accesând link-ul https://zoom.us/meeting/register/tJcsd-qhqz8jHtyv72hqdw5HyqCH39hKpnei. După înregistrare, participanții vor primi pe adresa de e-mail link-ul de acces la eveniment. Participarea este gratuită pentru membrii CCIA Timiș. Informații suplimentare pot fi solicitate la nr. tel. 0720.444.105 sau prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Cecilia Mateș, consultant cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns