Selecție pentru reabilitarea pasarelei peste Bega din Iosefin

Selecție pentru reabilitarea pasarelei peste Bega din Iosefin

Podul pietonal din Iosefin va fi reabilitat, iar municipalitatea Timișoarei va demara în curând procedura de selecție a firmei executante, prin sistemul electronic de achiziții (SEAP).

CITEȘTE ȘI: Video: Accident în vestul țării provocat de un tânăr cu o alcoolemie de 0,89

Primăria Municipiului Timișoara lansează procedura de achiziție a lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții «Pasarela Gelu-Crizantemelor», din zona Iosefin – Dâmbovița. Documentele aferente licitației deschise au fost transmise și vor fi publicate pe platforma SEAP în următoarele zile.

primpasios21 2

Pasarela a fost construită acum mai bine de 70 de ani, în 1949, și este într-o stare avansată de degradare, fiind afectată inclusiv structura de rezistență. La finalizarea lucrărilor, pasarela va fi prevăzută cu culoare pietonale și velo, precum și cu zone de spațiu verde. Va fi iluminată arhitectural și va avea parapete de protecție”, transmite Primăria Timișoara, mai precizând că a depus o cerere de finanțare pentru acest proiect prin programul ”Anghel Saligny”.

Durata de execuție a lucrărilor va fi de șase luni. Termenul de depunere a ofertelor este 12 ianuarie 2022. Valoarea estimată a investiției este de 12,62 milioane de lei cu tot cu TVA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *