Șeful Poliției Române, declarație halucinantă despre bancomatele aruncate în aer: ‘Nu e grad de pericol mai mare’

Șeful Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), Ioan Buda, a declarat, luni dimineață, că nu este un pericol mai mare în cazul bancomatelor aruncate în aer deoarece suspecții aruncă în aer doar partea de sus, pentru ca valorile să rămâne intacte, conform Mediafax.

„Au fost câteva cazuri, dar e o metodă importată, am avut sau avem 2-3 care sunt în lucru , o rețea a fost destructurată care acționa undeva în Timișoara, Cluj, Arad, sunt deja în penitenciare și cei care acționează în aceste zona asta, București, Călărași, suntem la fața locului , am făcut cercetările la fața locului.

Nu e un grad de pericol mai mare pentru că aruncă în aer partea de sus a bancomatului încât valorile rămân intacte”, a declarat chestorul Ioan Buda.

Un bancomat a fost aruncat în aer, lumi dimineață, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere, anunță Poliția Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că, luni dimineață, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Urmează ca împreună cu reprezentanți ai unității bancare să fie stabilit prejudiciul.

Sunt efectuate investigații și urmează a fi analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și furt calificat, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns