Directorul de la „Pieţe”, cel mai mare recuperator al Timişoarei

Despre Ionuţ Nasleu, fost consilier al primarului Nicoale Robu, actualmente director general al SC Pieţe SA, s-a vehiculat in spaţiul public că ar fi prieten cu capi ai lumii interlope din Timişoara.

Inclusiv Nicolae Robu a abordat acest subiect, susţinând că Nasleu a frecventat aceasă zonă controversată în vremurile în care a lucrat în SRI şi că are mare încredere în fostul său consilier.

Apropierea lui Nasleu de anumite cercuri dubioase poate fi discutabilă, dar talentele sale în practici folosite şi de lumea interlopă nu pot fi puse la îndoială.

De când este director la „Pieţe”, Ionuţ Nasleu a reuşit o adevărată performanţă pentru societatea aflată într-o situaţie nu tocmai fericită, oferind o adevărată lecţie deschisă despre modul în care se recuprează datoriile.

Astfel, în ultimele zece zile, a fost demarată o campanie de recuperare a datoriilor istorice de la comercianţi, unele dintre ele fiind chiar mai mari de un an.

S-a încasat, astfel, suma de 230.000 de lei, o valoare care i-ar face invidioşi chiar şi pe cei mai mari recuperatori ai Timişoarei. Şi asta nu e tot.

Zilele următoare, se va acţiona şi pentru recuperarea restanţei de 133.000 de lei, Nasleu dând asigurări că lucrurile vor intra în normalitate. Asta înseamă să fii recuperator…

1 Comments
Marius 20/05/2019
Halatul, halatul, cât e articolul?