Șefii PNL Timiș au “uitat” că și administrația liberală a fost complice cu userista Aida Szilagyi

Șefii PNL Timiș au “uitat” că și administrația liberală a fost complice cu userista Aida Szilagyi

Ipocrizia șefilor PNL Timiș a atins cote greu de depășit. Dintr-un comunicat postat, marți dimineață, pe pagina de Facebook a filialei locale, aflam următoarele:

“În contextul deciziei Curții de Apel Timișoara care arată că doamna consilier Aida Szilagyi deține un imobil în Timișoara construit fără autorizație de construire, demisia dnei Szilagyi a rămas singurul act de onoare admisibil. E o chestiune de morală și de onoare. Liberalii din Timiș solicită, de asemenea, primarului Dominic Fritz să emită cu celeritate decizia de demolare a construcției ilegale”.

Cum nu-i bănuim pe cei care au conceput respectivul text că ar fi analfabeți funcțional, singura explicație posibilă a apariției în spațiul public a postării respective este o doză uriașă de ipocrizie. Cum altfel s-ar putea explica afirmația că decizia Curții de Apel Timișoara arată că Aida Szilagyi ar fi edificat un imobil fără autorizație de construire, când, de fapt, au existat nu una, ci două autorizații de construire, una din 2008 și alta, de prelungire a primeia, din 2017?! Iar în decizia instanței de recurs se arată clar că a dispus anularea celor două dispoziții, nu că ar fi constatat inexistența acestora.

Mai mult, autorizația de construire din 2017 a fost eliberată de administrația liberală, în al doilea mandat al primarului Nicolae Robu, dar na, e mai convenabil să mistifici realitatea și să afirmi că nu a existat autorizație de construire, decât să admiți că autorizația de construire a fost eliberată prin încălcarea legii fix în perioada în care liberalii conduceau administrația locală.

CITEȘTE ȘI: A demisionat și un consilier personal al primarului Dominic Fritz

Dar responsabilii care se află în spatele acestui comunicat nu sunt doar ipocriți, ci și leneși. A fost mai simplu să “împrumute” fotografia cu blocul Aidei Szilagyi publicată în ziarul nostru, fără să precizeze sursa, decât să trimită un lipitor de afișe la fața locului, să facă niște poze.

Pare-se că deviza liberalilor a suferit mutații: prin noi înșine, cu munca altora…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Șefii PNL Timiș au “uitat” că și administrația liberală a fost complice cu userista Aida Szilagyi

 1. Ati vazut sau auzit vreodata un lider PNL sa fie corect si cu coloana- eu niciodata – marsavia si incapacitatea de a fi OM ii caracterizeaza , pot exemplifica – Primarul din localitatea Sandra – are sentinta a ICCJ – ca fiind incompatibil cu functia pe care o detine si cu toate acestea sta cu nesimtire in functie , un om cu coloana ar fi spus PAS , respectand decizia definitiva a ICCJ, dar el tine ca p–– de bita. Asa sant toti pnl-istii. Nerespectarea legilor ii caracterizeaza.

 2. Blocul va ramane asa cum este. Se va modifica PUZ in zona. Se va scoate o AC pentru intrare in legalitate. Politia locala nu va lua nicio masura de sanctionare. Disciplina in constructii nu va lua nicio masura de sanctionare. In CU nu se va cere PV de constatare a contraventiei.
  Asa este domnilor politisti locali ?
  Asa este domnule primar ?
  Asa este domnule arhitect sef ?

  Facem pariu ca nu raspundeti ?

 3. iar dl. Nica , sa-si aminteasca, prima data de drumul intre Dumbravita si racordul la A1, si dupa aceea sa vorbeasca. A promis ca anul acesta in iunie vom avea constructor. Uitati-va in ce hal este drumul si acum. Sa dea Domnul sa treaca si iarna aceasta fara accidente !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *