Şefii de partide aruncă „iepurii” în lupta cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara

Primaria Timisoara3

Avansul indiscutabil avut de Nicolae Robu faţă de oricare contracandidat la alegerile pentru Primăria Timişoara pune celelalte partide în posturi stânjenitoare.

Şefii filialelor evită să intre în luptă cu actualul primar, pentru a nu se face de râs în cazul în care vor obţine un scor umilitor. Dacă PSD încă ezită în anunţarea candidatului, iată că la alte formaţiuni lucrurile au avansat.

Cosmin TrifPartidul Puterii Umaniste şi-a desemnat candidatul pentru Timişoara, însă acesta nu este Maria Grapini, preşedinta partidului, ci doar un fost consillier de-al doamnei Grapini, pe când aceasta era ministru.

Cosmin Trif este de profesie inginer, are 33 de ani şi va încerca să-i creeze probleme lui Robu (!?).

 

În fine, un alt partid a făcut public numele candidatului favorit pentru Timişoara.

George MiocMişcarea Populară a optat pentru o persoană foarte puţin cunoscută electoratului, chiar dacă liderii partidului susţin că este vorba de o notorietate de nivel internaţional! Este vorba de George Mioc, care trăieşte în America, dar este bănăţean la origine.

Spre deosebire de Cosmin Trif al Mariei Grapini, Mioc al lui Traian Băsescu este de vârsta a treia, probabil că aşa a înţeles partidul lui Traian Băsescu să promoveze „oamenii noi”.

Candidatura nu a fost validată, dar discuţiile sunt foarte avansate, decizia urmând a se lua după ce se întoarce George Mioc din America, pentru a-i lua locul lui Robu!

Nici în acest caz, preşedinta filialei, Roxana Iliescu, nu şi-a asumat candidatura proprie, evident tot pentru a nu-şi compromite viitorul politic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns