Șefia Consiliului Judeţean Timiş, luată în derizoriu de liberali

cjt 1

Cursa pentru președinția Consiliului Județean Timiș capătă nuanțe comice. Timp de mai multe luni, liberalii au anunțat că au trei aspiranți (Marian Vasile, Marin Popescu și Ovidiu Drăgănescu) și că termenul de depunere a candidaturilor s-a încheiat.

Totuși, după ce listele s-au închis, a apărut și cea de-a patra candidatură, a lui Alin Popoviciu, care a stârnit cele mai multe controverse. Pentru a detensiona situația, conducerea PNL Timiș a revenit asupra deciziei privind o dată-limită și a stabilit ca desemnarea candidatului să se facă mai târziu, cât mai aproape de alegeri. În același timp, au fost invitate cât mai multe persoane să-și depună candidaturile.

Urmarea este că la PNL Timiș au început să curgă candidaturile la președinția consiliului județean tot la fel de des precum își înscriu părinții copiii la grădiniță.

Doar în ultimele zile s-au mai înregistrat șapte sau opt candidaturi, iar numărul este într-o continuă creștere. Vor să fie președinți la CJT, printre alții, Liliana Oneț, Constantin Buzatu, Bogdan Ghelbere și Cosmin Amânar Tabără.

Nici unul dintre aceștia nu are o notorietate care să-i permită să ridice pretenții la o funcție de o asemenea anvergură și responsabilitate, însă s-au înscris în competiție, aruncând practic în derizoriu această cursă.

Situația lui Cosmin Amânar Tabără este chiar hazlie, el având o dublă notorietate, dar din motive care nu țin de fișa individuală a candidatului: este fiul politicianului Valeriu Tabără și soțul fostei gimnaste Simona Amânar!

Este de așteptat să-și depună candidatura și șoferul lui Nicolae Robu, celebrul Vasile, mai ales că primarul l-a lăudat marţi pentru munca suplimentară depusă: nouă luni într-un an, fiind depășit doar de Robu, care a muncit zece luni în plus! Nici nu îndrăznim să ne gândim la ”punctajul” lui Vasile…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns