Şef din CJT, apărat în instanţă tot de un fost vicepreşedinte

Roxana Iliescu

Traian Stancu nu se împacă uşor cu excluderea din ALDE, partidul din care făcea parte, şi cu pierderea postului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

CITEȘTE ȘI: Tânără dansatoare româncă, bătută crunt în Italia. Alexandra a fost lovită fără milă de mai mulţi bărbaţi

El a decis să se adreseze Tribunalului Timiş, la secţia de contencios-administrativ, pentru a obţine anularea deciziei care îl lasă fără loc de muncă.

Interesant este că Traian Stancu este reprezentat în instanţă tot de un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Roxana Iliescu, care, după pierderea funcţiei administrative, a revenit în avocatură.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de jaf la spital. O infirmieră a fost amenințată cu un cuțit

Apărătoarea lui Stancu a declarat că a formulat contestaţii atât în ceea ce priveşte decizia luată de ALDE, cât şi referitor la ordinul prefectului.

CITEȘTE ȘI: Imagini teribile cu românul ţinut sclav sub scări, în Anglia, de prietenii lui. Video

Roxana Iliescu susţine că s-a încălcat statutul şi legea partidelor politice, iar prefectul (ordinul a fost semnat de subprefect, propulsat tot de ALDE în această funcţie!) nu a făcut o verificare minimală a motivelor care au stat la baza excluderii.

Chiar dacă va avea câştig de cauză, Traian Stancu nu poate fi repus în funcţie mai devrme de şapte-opt luni, procedurile juridice fiind de durată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *