Şef de post de Poliţie din Arad, beat la volan, implicat într-un accident de circulaţie

Tamponare în centrul Aradului. Şoferul uneia dintre maşinile implicate în incident era un poliţist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţistul nici măcar nu a fost de vină, însă şoferul care i-a tamponat maşina a sunat la 112 după ce l-a simţit pe omul legii mirosind a alcool.

Agenţii de poliţie ajunşi la faţa locului au efectuat măsurători şi i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul alcooltest.

Etilotestul a arătat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul pur expirat la testarea poliţistului.Poliţiştii l-au condus pe colegul lor la Spitalul Judeţean Arad în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Şef de post de Poliţie din Arad, beat la volan, implicat într-un accident de circulaţie

  1. Invata sa faci bani! Invata sa faci bani, cu un curs exceptional si GRATUIT! Pas cu pas, cu multe detalii clare si simple, invata sa faci bani! Cand vrei cu maxima seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email:[email protected]

  2. Interesanta situatie” un sofer treaz la volan loveste pe unu beat”oameni buni,care-i incompetentu din aceasta situatie? Eu zic ca al treaz,ar trebui verificat daca stie legislatia,regili de circulatie…….

Lasă un răspuns