Circulaţie blocată pe drumul dintre Lugoj şi Buziaş. O maşină a luat foc în trafic

masina flacari

Circulaţia rutieră a fost blocată sâmbătă, între Lugoj şi Buziaş, timp de mai bine de o jumătate de oră după ce o maşina a luat foc în trafic.

Soferul autoturismului a reusit sa se salveze dupa ce a vazut ca masina este cuprinsa de flacari. Mai multi oameni au sarit sa stinga focul cu extinctoarele insa nu au putut face mare lucru.

Pentru ca masina s-a transformat intr-o torta, drumul a fost blocat.

Pompierii au stins incendiul in cateva minute, dar nu s-a mai putut salva nimic. Din primele cercetari facute la fata locului, se pare ca incendiul a pornit de la un scurt circuit.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Circulaţie blocată pe drumul dintre Lugoj şi Buziaş. O maşină a luat foc în trafic

  1. COLABORARE MARKETING ONLINE:Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Postarea de anunturi publicitare pe laptopul/PC de la biroul de acasa, cateva ore pe zi. Castiguri lunare: 100-300 euro si chiar mai mult. Se asigura instruire online gratuit si indrumare pas cu pas. Activitatea poate fi demarata in maxim 12 zile, dupa parcurgerea cursului si semnarea contractului. Detalii la: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *