Şedinţă de plen a Consiliului Local Timișoara, astăzi de la ora 16. Sunt 16 proiecte de hotărâri

consiliul local timisoara 4

Consiliul Local al Municipiului Timişoara se va întruni în plen astăzi, de la ora 16, în cadrul unei şedinţe în care va avea pe masa de lucru 16 proiecte de hotărâri.

Repartizări de locuinţe cu contracte de închiriere, modificări cadastrale în cazul anumitor terenuri, modificarea și completarea prevederilor Regulamentului de funcționare a sistemului de parcare a autovehiculelor, revizuirea unei hotărâri privitoare la stabilirea contribuției persoanelor vârstnice care beneficiază de servicii de îngrijire la domiciliu în cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, aprobarea parametrilor şi a indicatorilor tehnico-economici pentru faza documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a descrierii sumare a investiţiei pentru extinderea unui corp de clădire la Şcoala Generală nr.7 de pe str.I.I de la Brad nr. 2, fac parte dintre proiectele pentru care consilierii locali sunt chemaţi la vot.

Un alt proiect interesant are în vedere aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Mixed Use – Zona Centrală – cu construirea de clădiri cu funcțiuni mixte, de locuire colectivă, activități administrative, de administrare a afacerilor, financiar-bancare, comerciale, culturale, de turism, servicii, parcaj colectiv public și privat, pe Bd. M. Eminescu nr. 2 şi Bd. C.D. Loga nr. 3. De asemenea, aprobarea atribuirii sau schimbării a 23 de denumiri la străzi și a unui cartier din Municipiul Timișoara s-ar putea oficializa, de mâine, dacă proiectul în acest sens, iniţiat de primarul Nicolae Robu, va fi votat de majoritatea consilierilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şedinţă de plen a Consiliului Local Timișoara, astăzi de la ora 16. Sunt 16 proiecte de hotărâri

  1. Cred ca ar trebui data o lege prin care aceste modificări sa nu fie doar comunicate oficiului de cadastru și sa oblige acest oficiu sa facă modificările în cărțile funciare. Fiecare persoana care locuiește pe una dintre aceste străzi trebuie sa facă modificările pe bani lui, plus ca trebuie sa meargă la primărie sa obțină o adeverința de modificare nume stradă. În concluzie cred că persoanele care tot modifică numele de străzi, ar c-am trebui puși sa facă lucruri utile nu sa cheltuie bani cetățenilor și s-ăi facă sa piardă timpul sa modifice actele personale pe noile adrese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *