Ședință cu premiere la Consiliul Local Timișoara

Pentru prima oară după foarte mult timp, ședința în plen de vineri a Consiliului Local Timișoara s-a desfășurat în condiții normale.

Două premiere s-au înregistrat la întrunire: în primul rând, instalația de vot electronic și cea de întregistrare a ședințelor au fost repuse în funcțiune, într-o formulă nouă, iar ordinea de zi nu a conținut puncte suplimentare, ceea ce constituie o mare surpriză, pentru că întotdeauna apăreau probleme „urgente”, care necesitau votul aleșilor.

Ar mai putea fi enumerată la premiere și lipsa certurilor din timpul ședinței, dar aceasta poate fi pusă pe seama relaxării dinaintea perioadei de concedii, nici unul dintre cei prezenți nefiind prea combativ. Acest spirit de vacanță nu a exclus, însă, dezbaterile și nici retragerea sau respingerea unor proiecte de hotărâre.

Articolul pe larg, în ediţia tipărită de sâmbătă, 30 iulie!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ședință cu premiere la Consiliul Local Timișoara

  1. Acum! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Lasă un răspuns