Securitatea și siguranța consumatorilor, în pericol în unele restaurante din Timiș

claudiu sorin susanu

Atenție la locul în care luați masa! Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Regiunea Vest Timiș au descoperit, în timpul controalelor recente efectuate în mai multe restaurante, produse din carne și ouă expirate, pește crud lăsat de peste trei ore la temperaturi de peste 25 de grade Celsius, produse alimentare depozitate în găleți de vopsea și alte nereguli.

De asemenea, au fost descoperite produse care nu aveau elemente de identificare, dar și unele preparate asupra cărora există suspiciunea că au fost servite și ulterior congelate pentru a fi oferite din nou.

”Șapte agenți economici, care desfășoară acte de comerț în domeniul alimentației publice, au fost sancționați cu măsura de suspendare a activității pentru că, din punctul nostru de vedere, puneau în pericol securitatea și siguranța consumatorilor”, a spus comisar-șef Claudiu Sorin Șușanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Securitatea și siguranța consumatorilor, în pericol în unele restaurante din Timiș

  1. ce dracu să alegi dacă nu spuneti cine sînt criminalii sau e doar o colectă în vederea alegerilor pentru cei care vau pus acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *