Gravidă în luna a patra, o româncă înarmată cu un pistol automat şi mai multe cuţite prăda case, în Italia

prada romanca italia

Gravidă în luna a patra, o româncă înarmată cu un pistol automat şi mai multe cuţite prăda case, în Italia. Când au arestat-o, carabinierii au fost şi ei şocaţi de arsenalul de arme găsit asupra femeii.

O femeie din Riento a sunat pe 8 martie la 112 şi a anunţat că s-a întors acasă, dar n-a îndrăznit să intre, când a văzut că uşa era deschisă. S-a temut ca nu cumva unul sau mai mulţi hoţi să fie înăuntru şi să o atace. Carabinierii au sosit imediat şi au pătruns în locuinţă.

Acolo au găsit o româncă, M.D., în vârstă de 36 de ani, care scotocea prin lucrurile proprietarilor. Avea în spate un sac, iar poliţiştii au descoperit, când l-au deschis, că acolo era un adevărat arsenal.

Românca era înarmată până-n dinţi: un pistol automat cu mai multe cartuşe şi muniţie de rezervă, mai multe cuţite, bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 9.000 de euro, precum şi mai multe mii de euro bani lichizi.

Senină, românca le-a spus poliţiştilor că e însărcinată în luna a patra. Dusă la spital pentru analize, medicii au confirmat o sarcină de 20 de săptămâni. În ciuda acestui rezultat, medicii şi-au dat acordul ca femeia să fie arestată, sarcina nefiind pusă în pericol de condiţiile de detenţie, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *