Securitatea în caz de incendiu, pusă pe tapet pentru firmele timișene

exercitiu incendiu

Importanța solicitării și obținerii autorizației de securitate la inendiu constituie tema unei sesiuni de informare la care sunt așteptați reprezentanții firmelor timișene. Seminarul va avea loc online joi, 18 februarie, de la ora 10, în organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT) și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului.

CITEȘTE ȘI: Prioritizarea imunizării profesorilor, un basm cât Casa Poporului. În Timiș, doar 572 de cadre didactice au fost vaccinate

Vor fi dezbătute aspecte care vizează modificările legislative din domeniu, autorizația de securitate la incendiu, drepturi, obligații, dar și sancțiuni de care sunt pasibile firmele care nu respectă normele legale, precum și pașii care trebuie parcurși pentru solicitarea și obținerea autorizației de securitate la incendiu. Seminarul va fi susținut de specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat”. Evenimentul este organizat pe platforma Zoom, gratuită pentru participanți. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon. Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul zoom.us/meeting/register/tJMrfuCspzMrE9cIlg7uutj1oWkD-0A_hx5j.

După înregistrare, participanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment. Link-ul se accesează la data şi ora seminarului. Participarea este gratuită pentru firmele membre ale CCIAT. Acțiunea face parte din programul anual de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate, organizat de CCIA Timiș în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș. Informații suplimentare, la nr. tel. 0372.185.285 sau prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Laura Barbu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *