Secţie nouă, dată în folosință într-un spital din Timiș

Spitalul din Jebel are o nouă secţie cu profil psihiatrie, după ce de la Ministerul Sănătăţii au fost obţinute fondurile necesare modernizării unui pavilion, care era dezafectat de mai mulţi ani.

Astfel, a fost refăcută instalaţia electrică , cea sanitară, a fost adus mobilier nou, precum şi lenjerie sanitară. Practic, a fost renovată întreaga clădire, în ea fiind cazaţi, în prezent, 29 de pacienţi cu patologie psihiatrică, bolnavi care au săvârşit diferite infracţiuni şi nu pot răspunde pentru faptele lor. Pavilionul este dotat cu sală de mese, grup sanitar, sală pentru recreere, precum şi cu un cabinet de psihiatrie.

„Vreau să îi felicit pe colegii mei pentru ceea ce au făcut la Jebel. Proiectele începute acolo în urmă cu câţiva ani, când am fost manager al spitalului, sunt proiectele mele de suflet şi mă bucur de fiecare dată când se face ceva nou în această unitate sanitară”, a declarat deputata Bianca Gavriliţă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
ghitza 3 octombrie 2019
tupeu de psd-ista...auzi, proiectele tale. si ce alte "proecte" mai ai? ai promis marea cu sarea cand ai plecat.....si nu ai facut nimic, nimeni nu ti-a auzit gurita in parlament eject