Secretarul general al PSD va veni la Timișoara

Biroul Permanent Național al PSD, care nu s-a mai întrunit din septembrie 2016, s-a reunit luni, sub conducerea secretarului general Marian Neacșu, iar printre subiectele abordate a fost și situația din filiala Timiș.

Neacșu a declarat că nu s-a luat încă o decizie cu privire la soarta PSD Timiș și că se va deplasa personal la Timișoara – probabil chiar marţi – pentru a vedea cine poate fi numit, cu respectarea statutului, președinte interimar al organizației.

Se pare că discuțiile cu Petru Andea (unul din vicepreședinții PSD Timiș) și Dorel Căprar (președintele PSD Arad) pentru preluarea coordonării filialei au fost doar „exploratorii”.

În principiu, conducerea organizației PSD Timiș poate fi asigurată de Călin Dobra, care deține funcția de președinte executiv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Secretarul general al PSD va veni la Timișoara

  1. Un partid are statut , bun sau rau a fost adoptat de un organ statutar . Un adevarat membru de partid trebuie sa se supuna acestor norme statutare chiar daca la un moment dat din motive personale ,, a fost obligat ” pentru binele sau personal sau al familiei sa faca altceva. Domnul Ponta , de exemplu pentru binele familiei are interesul sa faca tot ce-i sta in putinta ,, sa se aseze astfel ” in politica , astfel incat sa poata sa-si plaseze sotia actual europarlamentara la al doilea mandat , pe un loc eligibil pe listele EUROPARLAMENTARE , pozitie care ,,merita” orice efort.Pentru aceasi cauza , dar strict personala, lupta si actualul europarlamentar la al doilea mandat .Dl IOVAN.Un europarlamentar se pricopseste lunar cu peste zece mi de euro , si ramane cu indemnizatie lunara pe viata dupa terminarea mandatului.Sant interese personale sau de grup pe domniile lor nu ii inreseaza decat de ochii lumii majoritatea populatiei . Sa fim seriosi , locurile pe listele sant limitate , pana in ultimul moment sant numeric incerte , ca presedinte de partid pe cine sa inscrii , obligatiile sau membrii care deja au ceva de spus in aceste structuri si sant si ,,soldati ” de toata increderea acasa.

Lasă un răspuns