Secretar de stat rămas fără funcție după un accident în Timișoara

valeriu lupu

Secretarul de stat Valeriu Lupu, din Ministerul Transporturilor, a demisionat după ce a refuzat să sufle în aparatul etilotest și nu a fost de acord să i se recolteze probe de sânge, în urma unui accident care a avut loc pe strada Behelei din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Reînnoirea anuală a contractelor reduce entuziasmul fermierilor

Totul s-a întâmplat vineri după amiază, când un echipaj de poliție a fost trimis la locul unui accident aparent banal, fără victime. Polițiștii au suspectat faptul că  șoferul care lovise o mașină parcată era sub influența băuturilor alcoolice, dar acesta a refuzat să efectueze testele care ar fi confirmat sau infirmat ipoteza.

Ulterior s-a aflat că acesta este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, care se afla la volanul unei mașini de serviciu. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar premierul Ludovic Orban intenționa să-l demită pe Valeriu Lupu. Acesta, membru al PMP, nu a mai așteptat decizia premierului și și-a dat demisia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Secretar de stat rămas fără funcție după un accident în Timișoara

  1. Domnul Lupu ai contribuit constant la distrugerea organizatiei PMP Timiș, poate că și deputatul Sinmartineanu si-a facut o echipa de „rahat ‘cu persoane ca si tine și ti-a dat si o,funcție prea mare ca să ai cap să o duci ,decit numai turmentat ,dar cel mai bine da-ti demisia si din partid.

  2. Nu prea inteleg, cum se poate sa refuzi probele biologice cand esti implicat intr-un accident?
    Daca esti beat cum se dovedeste? Refuzi si esti curat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.