Se va prelungi carantina la Timișoara? Răspunsul primarului Dominic Fritz

dominic fritz 3

Suntem în a opta zi din cele 14 ale carantinei, iar timișorenii se întreabă, firesc, dacă această măsură se va prelungi și săptămâna viitoare.

„Nu pot da un răspuns la această întrebare, deoarece nu am datele necesare. Dar, cu siguranță, DSP va strânge toate informațiile despre situația din ultimele zile și ele vor fi înaintate Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, locul unde se iau decizii privind starea de carantină. Tot ce pot să spun este că toți suntem responsabili pentru respectarea măsurilor și pentru comunicarea lor. Eu încă cred că este posibil să avem un Paști în condiții puțin mai bune ca anul trecut, dar trebuie să facem toți un efort”, a afirmat marţi edilul-șef al Timișoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Se va prelungi carantina la Timișoara? Răspunsul primarului Dominic Fritz

  1. Sa ne ferească Dumnezeu de asa oamenii,istia o  sa duca romania la o criza de nedescris .Sa votați tot nemti,unguri,ca istia nu vor tine niciodata cu românii, pentu că ei sunt catolici. Cum spun călugării nu mai votati pe cei de alte religi ca acestia nu vor tine niciodata cu românii. Asta este învățătura de minte ca altadata sa votați mai bine un hoti ortodox decât unul care se crede perfect,dar el in definitiv fură pe la spate.

    1. Se pare ca cecilia uita ca hotii ortodoxi au devalizat Romania , mina in mina cu toti ceilalti. In rest ar fi bine sa te duci undeva in sud sau est, acolo unde vei gasi o saracie lucie , dar necatolica.

  2. Spalativa cu el pe cap cei care lati votat!!! Ca asta in 4 ani de mandat o sa va tina în tro carantina totala🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns