Se toarnă asfalt pe ultimii metri din Lotul III al Autostrăzii Lugoj-Deva (video)

autostrada lugoj deva 25

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat imagini din zona Ilia – Gothatea, unde se află în construcţie un nod rutier şi legătura cu Lotul IV al Autostrăzii A1.


porumbel vitezoman germaniaCITEȘTE ȘI: Porumbel vitezoman bun de plată. A fost surprins de radar zburând cu 15 km/h peste limita legală

 


Se asfaltează porțiunea de circa doi kilometri și se montează panouri fonoabsorbante.

CITEȘTE ȘI: Scene de sado-masochism, filmate într-o primărie (video)

În zona Ilia, au existat probleme de stabilitate a terasamentului, iar construcţia de pe Malul Mureșului a trebuit refăcută. Au mai rămas de executat lucrări şi la celălalt capăt al Lotului trei, în zona nodului rutier de la Holdea, unde aceasta se intersectează cu Drumul Naţional 68 A Lugoj – Deva.

Construcția Lotului trei al Autostrăzii Lugoj – Deva reprezintă o investiție de circa 580 de milioane de lei, potrivit contractului din 2013, din care 85 la sută reprezentau fonduri de coeziune şi 15 la sută alocări de la Guvernul României, iar termenul de execuţie a lucrărilor a fost stabilit la 24 de luni.

CITEȘTE ȘI: De ce vine Viorica? Fiindcă aşa a zis bunica!

Ritmul lent al construcţiei, acuzat de reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a dus la întârzieri de aproape trei ani în derularea proiectului. Cel mai recent termen avansat pentru finalizarea proiectului este trimestrul II al acestui an, arată un raport publicat pe pagina CNAIR, privind stadiul lucrărilor. Stadiul fizic al lucărilor a ajuns la 94 la sută, în luna aprilie.

CITEȘTE ȘI: Tulburător! Carne culeasă de la groapa de gunoi, regătită și vândută săracilor (video)

Atât Lotul trei (21 de kilometri), cât şi Lotul patru al Autostrăzii Lugoj – Deva (22 de kilometri între Deva şi Ilia) vor fi finalizate în vara acestui an, potrivit celor mai optimiste estimări ale constructorilor.

Astfel, vor mai rămâne de executat circa 14 kilometri de autostradă, între Holdea şi Margina. Autostrada Lugoj – Deva va avea o lungime de 100 de kilometri, conform zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *