Se taie apa caldă, la Timişoara!

 Fără apă caldă și căldură, în mai multe cartiere ale Timișoarei

În vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua primară, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde la PT 32, 33, 35, 36, 37, 38B, în ziua de miercuri, 16 iunie 2021, între orele 8-14.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Amurgului, C. Aradului, Liege, Orșova, Ac. R. Răduleț, Călan, Carei, Cugir, Dej, Felix, Martir S. Motohon, Liniștei, S. Bocu, Ghe. Leahu, Răsăritului, Martir I. Miron, Aleea Scurtă, Ghe. Ostrogovich, Dr. V. Alaci, Speranței, Martir D. Carpin.

„La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a comunicat Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se taie apa caldă, la Timişoara!

  1. Sa ne traiasca viata de „huzur” in Oltenisoara noastra. Doamneeee cit am putut sa il injuram pe Ciuhandu, cretinul ala. Apoi a ajuns pelegares Robu de la Mocrea pe care il huiduim inca. Acum a venit zurbagiul asta de Fritz verisorul lui Itzik. Doamneee ce tara de natangi. Ce mai poate fi schimbat? Apa calda taiata in mijlocul verii? Mai rarionalizarea alimentelor sa urmeze ca microciparea populatiei a fost un succes absolut. Oamenii au venit singuri la microcipare. De acum sa ne asteptam la orice. Tovarasi viitorul miroase a mortaciune. …. si noua ne arde de construit alte pesteri pardon biserici. Vai de steaua noastra.

Lasă un răspuns