Se taie apa caldă, joi dimineața, pe 21 de străzi din Timișoara, inclusiv la Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare!

Se întrerupe furnizarea apei calde pe mai multe străzi din Timișoara

Se taie apa caldă, joi dimineața, pe 21 de străzi din Timișoara, inclusiv la Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare!

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de joi, 22.09.2022, de la ora 07:30 până la ora 16:00, la următoarele puncte termice: 71, 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Lugojului, Renașterii, Dorobanților, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, George Bacovia, Viorelelor, Lalelelor, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Alex. Miletici, Behelei, Zoltan Kodaly.

Totodată, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, se va întrerupe apa caldă de consum tot joi, 22.09.2022, de la ora 8:00 la ora 15:00, la punctul termic 94.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cristalului, Oglinzilor, Sudului, Uranus, Mareșal C. Prezan.

CITEȘTE ȘI: Sinecurile din STPT: Avocatul sindicatului agreat de Dominic Fritz, recompensat cu un loc în Consiliul de administrație. Cui îi e milă de Radu Țoancă

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *