Se schimbă Codul rutier şi Statutul poliţistului. Ce spune Matei Suciu, deputat de Timiş

suciu matei

Deputaţii PSD, împreună cu ministrul Carmen Dan, au convenit să se constituie un grup de lucru, format din parlamentari, pe de o parte, şi specialişti ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, pe de altă parte, care să analizeze şi să modifice două acte normative foarte importante.

Este vorba de Codul rutier şi de Statutul poliţistului, ambele fiind considerate depăşite în noul context economico-social.

Deputatul PSD Timiş Matei Suciu este raportor în cadrul Comisiei de transporturi unde se analizează Codul rutier, comisie care va trebui să analizeze şi să modifice articolele OUG 195/2002, vechiul Cod rutier, astfel încât noul act normativ să se plieze pe cerinţele actuale.

Matei Suciu atrage atenţia că au apărut, în ultima vreme, mai multe speculaţii pe reţelele de socializare, referitoare la duritatea noului Cod Rutier, care nu au însă nici un fundament real: „Sunt dezinformări menite să compromită guvernarea PSD-ALDE. Nu s-a schimbat încă nimic, iar atunci când se va face, vom avea un act normativ mult mai aproape de realităţile momentului”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se schimbă Codul rutier şi Statutul poliţistului. Ce spune Matei Suciu, deputat de Timiş

  1. PSD lecții lumii întregi despre state paralele, cum e sa fii corupt dar sa o duci bine mersi, ia penalul nu-i penalul. După ei totul e curat-murdar ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *