Se schimbă administrația locală în Timiș și în Timișoara

nica si fritz

Deși a trecut aproape o lună de la alegerile din 27 septembrie, nici la Consiliul Județean Timiș și nici la Primăria Timișoara, unde se află funcțiile cele mai disputate din guvernarea locală, nu s-a petrecut vreo schimbare.

Învestirea în funcții a noilor șefi va avea loc în curând, mai ales că mandatele acestora au fost validate deja de magistrați.

Astfel, la Consiliul Județean Timiș, Alin Nica își va prelua funcția în data de 23 octombrie, iar la Primăria Timișoara, Dominic Samuel Fritz va deveni oficial primul cetățean al urbei în 27 octombrie.

Din cauza situației speciale create de pandemie, festivitățile care consfințeau, în alți ani, alegerile făcute de cetățeni, cu flori, susținători și discursuri de predare și preluare de mandate, vor avea loc în cadru foarte restrâns.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se schimbă administrația locală în Timiș și în Timișoara

  1. Pat si Patasol ,a tunat si i-ati votat,sa va spalati cu ei pe cap ; garantat si in Banat voturile s-au furat ori erau de cumparat .

  2. Emilutz ai apărut din nou sub un alt sinonim te recunoaște lumea după mintea pe care o ai așa că nu te mai masca ,PSD -ul nu mai revine!!!!

Lasă un răspuns